Земун-Алтина, Угриновачки пут 47 б

default

Завршено – усељиво.

Угриновачки пут 47Б

О ПРОЈЕКТУ

Станови су у поступку легализације, тако да куповина на кредит није могућа.

Објекат спратности Пр + 4 спрата.

Квалитетним и модерним пројектовањем зграде постигнут је одличан однос комфора и корисне површине станова, а  да је при том истовремено постигнут допадљив спољњи изглед зграде.

Уграђени су материјали одличног квалитета. Паркет је типа “таркет паркет”, дезен храст,  ПВЦ столарија познатог немачког произвођача  „Hamer”, са квалитетним оковима и алуминијским ролетнама. ​

Купатила су опремљена квалитетним санитаријама, керамика је углавном шпанска или италијанска. Туш-кабине су зидане са стакленим параванима. Огледала и умиваоници са ормарићима. Водокотлићи су уградни геберити. ВЦ шоље су конзолне – зидне.

У купатилу је инсталиран сушач повезан на етажно грејање. Грејање станова је етажног типа, (сваки стан има своје независно грејање), котлови су нови тип (уграђени у зид, тако да не заузимају простор) на струју.

Одлична демит фасада (17-то грамски стиропор  дебљине 10 цм), у комбинацији са етажним грејањем и алуминијским радијаторима марке „Global” и одличном ПВЦ столаријом, гарантује одлично загревање просторија уз минималну потрошњу струје.

Балкони и лође су ограђене са хромираном оградом. На фасади је постављена декоративна керамика, која згради даје јединствен изглед, а уједно повећава термо-звучну изолацију.

Улазна врата су масивна-блидирана са обостраном облогом од медијапана, што пружа одличну сигурност стана, као и термо-звучну изолацију.

Објекат је повезан на канализациону мрежу.

До објекта се стиже линијама градског превоза 81 i 707 ( локација објекта је између  3. и 4. станице од уласка аутобуса у насеље Алтина из правца Земуна).

Стан купујете директно од инвеститора без провизије.

За више информација можете нас позвати сваког радног дана и суботом у времену од 09.00 ч до 19.00 ч.

НАЧИН ГРАДЊЕ И МАТЕРИЈАИ

Изолација

Одлична изолација зграде постигнута је израдом демит фасаде са стиропором  дебљине 10 цм, што у комбинацији са етажним грејањем и квалитетном ПВЦ столаријом, гарантује једноставно загревање просторија уз минималну потрошњу струје.
ПВЦ столарија је познатог немачког произвођача  „Hamer”, са квалитетним оковима и алуминијским ролетнама са термоизолацијом. ​

Купатила, керамика, санитарије

Купатила су опремљена квалитетним санитаријама. Керамика је  шпанска или италијанска. Туш кабине су углавном зидане са стакленим параванима или стандардне кабине  провереног домаћег произвођача „Зомар”.

Од купатилског намештаја су постављени  ормарићи за лавабо и  огледало. Водокотлићи су нови тип уградни „Геберити”. ВЦ шоље су конзолне  зидне.

У купатилу је инсталиран сушач повезан на етажно грејање.

Улазна и собна врата

Улазна врата су масивна, блидирана, са обостраном облогом од медијапана.  Са овим вратима имаћете одличну сигурност стана, као и квалитетну термичку и звучну изолацију.

Комплетну понуду собних и сигурносних врата коју нуди реномирана фирма са седиштем на Алтини “Altimax Haus” можете погледати на линку https://sigurnosna-vrata.rs

Уграђена су квалитетна собна врата израђена од медијапана или фарбана полиуретаном.

Грејање

Грејање станова је етажног типа. Сваки стан има своје независно грејање, котлови су на струју, марке „Импро”, у питању је  нови тип уградног котла који не  заузима простор.

Фасада, ограде, паркети

На фасади је постављена декоративна керамика, која згради даје леп и јединствен изглед, а уједно повећава термо-звучну изолацију.

Балкони и лође и степениште су ограђене са хромираном нерђајућом оградом.

Уграђује се „Таркет паркет” 12 мм, паркет произведен у Аустрији, може да се полира и лакира.

Преглед станова по етажама

Позовите сада

 + 381 62 265-707

ГАЛЕРИЈА

Позовите сада

 + 381 62 265-707

Call Now Button