Стан 34 м2 – Продат

dnevni boravak
Топ понуда, Најтраженија структура стана, а уједно и најмањи стан у понуди који има једну одвојену спаваћу собу.
Топ локација на Алтини, 600 м од Новосадског пута. Маркети “Идеа” и “Сунце”, апотеке, књижара, бутици, пекаре, све у кругу од 50 метара.
Две линије градског превоза пролазе испред зграде. Линије 81 и 707.
Стан идеалан за рентирање било на дуже време или у опцији стан на дан.

Основа стана са димензијама

ГАЛЕРИЈА

О ПРОЈЕКТУ

Објекат спратности Пр + 4 спрата.

Квалитетним и модерним пројектовањем зграде постигнут је одличан однос комфора и корисне површине станова, а  да је при том истовремено постигнут допадљив спољњи изглед зграде.

Уграђени су материјали одличног квалитета. Паркет је храстов 1. класе, ПВЦ столарија познатог немачког произвођача  „Hamer”, са квалитетним оковима и алуминијским ролетнама. ​

Купатила су опремљена квалитетним санитаријама, керамика је углавном шпанска или италијанска. Туш кабине су високог квалитета од провереног произвођача “Зомар”. Огледала и умиваоници имају ормариће. Водокотлићи су уградог типа, геберити. ВЦ шоље су конзолне – зидне.

У купатилу је инсталиран сушач повезан на етажно грејање. Грејање станова је етажног типа, (сваки стан има своје независно грејање), котлови су нови тип (уграђени у зид, тако да не заузимају простор) на струју.

Одлична демит фасада (стиропор  дебљине 10 цм), у комбинацији са етажним грејањем и алуминијским радијаторима марке „Global” и одличном ПВЦ столаријом, гарантује одлично загревање просторија уз минималну потрошњу струје.

Балкони и лође су ограђене са хромираном оградом. На фасади је постављена декоративна керамика, која згради даје јединствен изглед, а уједно повећава термо-звучну изолацију.

Улазна врата су масивна-блидирана са обостраном облогом од медијапана, што пружа одличну сигурност стана, као и термо-звучну изолацију.

Објекат је повезан на канализациону мрежу.

До објекта се стиже линијама градског превоза 81 i 707 ( локација објекта је између  3. и 4. станице од уласка аутобуса у насеље Алтина из правца Земуна).

У пословном простору објекта је отворен је  малопродајни објекат “Идеа” и продавница сигурносних и собних врата “Алтимакс”

Стан купујете директно од инвеститора без провизије.

Станови су у поступку легализације, тако да куповина на кредит није могућа.

За више информација можете нас позвати сваког дана у времену од 09.00 ч до 19.00 ч.

Call Now Button