3D prikaz stana od 57 m2

Cena: 61.000 €

3D prikaz stana od 57 m2, Ugrinova;ki put 49, Altina , Zemun

Pregled slobodnih stanova – ulaz B

I sprat

15

Slobodan

II sprat

23
Prodat

III sprat

31
Prodat

IV sprat

39
Rezervisan

Dimenzije stana

Dimenzije stana 57 m2

Vrlo funkcionalan stan.

Iz pretsoblja se ulazi u veliki dnevni boravak i dve odvojene sobe. Izlaz na terasu postoji kako iz dnevnog boravka, tako i iz svake sobe.

Galerija

VIDEO ZAPIS

O PROJEKTU

Stan kupujete direktno od investitora bez provizije.
Stanovi nisu uknjiženi, predati su zahtevi za legalizaciju, tako da kupovina na kredit nije moguća dok se ne završi proces legalizacije.
Kupci stanova trebaju da računaju na trošak legalizacije. 
Moderno projektovan objekat spratnosti Pr + 4 sprata. Kvalitetnim i modernim projektovanjem zgrade postignuta je maksimalna korisna površina stanova.
Do objekta se stiže linijama gradskog prevoza 81 i 707. Lokacija objekta je između  3. i 4. stanice od ulaska autobusa u naselje Altina iz pravca Zemuna.
Ugrađeni su materijali odličnog kvaliteta. PVC stolarija poznatog nemačkog proizvođača  „Thyssen”, sa kvalitetnim okovima i aluminijskim roletnama. ​Tarket parket uvezen iz Austrije.
Kvalitetna keramika, španska ili italijanska.
Kupatila su opremljena kvalitetnim sanitarijama, „Zomar” tuš-kabine, lavabo sa ormarićem i ogledalo sa ormarićem. Vodokotlići su ugradnog tipa „Geberit”, vc šolja je konzolna – zidna.
 Grejanje je etažno, svaki stan ima svoje nezavisno grejanje. Kotlovi su poznatog proizvođača „Impro”, novi tip kotla na struju koji se ugrađuje u zid tako da ne zauzima prostor u stanu. Radijatori su aluminijumski marke „Global”.
Odlična izolacija zgrade, demit fasada urađena sa 17-to gramskim „Austroterm” stiroporom debljine 10 cm.
Balkoni i lođe i stepenište su ograđene sa hromiranom nerđajućom ogradom.
Na fasadi je postavljena dekorativna keramika, koja zgradi daje lep i jedinstven izgled, a ujedno povećava termo-zvučnu izolaciju.
Ulazna vrata su masivna, blidirana, sa obostranom oblogom od medijapana.  Sa ovim vratima imaćete odličnu sigurnost stana, kao i kvalitetnu termičku i zvučnu izolaciju.
Objekat je povezan na postojeću kanalizacionu mrežu.
Za više informacija možete nas pozvati svakog radnog dana i subotom  u vremenu od 09.00 č do 19.00 č.

Lokacija objekata – Zemun, Altina, Ugrinovački put 49

Pogledajte ponudu svih stanova u istom objektu

Ugrinovački put 49

Call Now Button