Земун – Алтина Угриновачки пут 47 б
Површина :

55,69 м²

1. спрат

61.250 €

4. спрат

58.800 €

Преглед станова по етажама улаз “А”
I спрат
ст.10 – продат
II спрат
ст.20 – продат
III спрат
ст.30 – продат
IV спрат
ст.40 – продат
Преглед станова по етажама улаз “Б”
I спрат
ст.17 – слободан
II спрат
ст.27 – продат
III спрат
ст.37 – продат
IV спрат
ст.47 – слободан

Приказ стана – 3Д

Димензије стана

Галерија – стан 56 м2 улаз„Б”

Погледајте видео запис стана 56 м2 улаз „Б”

Виртуелна тура

ПРОШЕТАЈТЕ КРОЗ СТАН ВИРТУЕЛНО

О ПРОЈЕКТУ

Станови су у поступку легализације, тако да куповина на кредит није могућа.

Објекат спратности Пр + 4 спрата.

Квалитетним и модерним пројектовањем зграде постигнут је одличан однос комфора и корисне површине станова, а  да је при том истовремено постигнут допадљив спољњи изглед зграде.

Уграђени су материјали одличног квалитета. Паркет је типа “таркет паркет”, дезен храст,  ПВЦ столарија познатог немачког произвођача  „Hamer”, са квалитетним оковима и алуминијским ролетнама. ​

Купатила су опремљена квалитетним санитаријама, керамика је углавном шпанска или италијанска. Туш-кабине су зидане са стакленим параванима. Огледала и умиваоници са ормарићима. Водокотлићи су уградни геберити. ВЦ шоље су конзолне – зидне.

У купатилу је инсталиран сушач повезан на етажно грејање. Грејање станова је етажног типа, (сваки стан има своје независно грејање), котлови су нови тип (уграђени у зид, тако да не заузимају простор) на струју.

Одлична демит фасада (17-то грамски стиропор  дебљине 10 цм), у комбинацији са етажним грејањем и алуминијским радијаторима марке „Global” и одличном ПВЦ столаријом, гарантује одлично загревање просторија уз минималну потрошњу струје.

Балкони и лође су ограђене са хромираном оградом. На фасади је постављена декоративна керамика, која згради даје јединствен изглед, а уједно повећава термо-звучну изолацију.

Улазна врата су масивна-блидирана са обостраном облогом од медијапана, што пружа одличну сигурност стана, као и термо-звучну изолацију.

Објекат је повезан на канализациону мрежу.

До објекта се стиже линијама градског превоза 81 i 707 ( локација објекта је између  3. и 4. станице од уласка аутобуса у насеље Алтина из правца Земуна).

Стан купујете директно од инвеститора без провизије.

За више информација можете нас позвати сваког радног дана и суботом у времену од 09.00 ч до 19.00 ч.

Угриновачки пут 47Б

Преглед слободних станова

Угриновачки пут 47б 

Call Now Button