Zemun – Altina Ugrinovački put 47 b
Površina:

42,36 m²

4. sprat

44.500 €

Status cene:

AKCIJA

Status stana:

Prodato

Pregled stanova po etažama ulaz “A”
I sprat
st.9 – prodat
II sprat
st.19 – prodat
III sprat
st.29 – prodat
IV sprat
 st.39 – Rezervisan
Pregled stanova po etažama ulaz “B”
I sprat
st.18 – prodat
II sprat
st.28 – prodat
III sprat
st.38 – prodat
IV sprat
st.48 – prodat

Prošetajte kroz stan – virtuelna tura

Dimenzije stana

Galerija

Video zapis

O PROJEKTU

Stanovi su u postupku legalizacije, tako da kupovina na kredit nije moguća.

Objekat spratnosti Pr + 4 sprata.

Kvalitetnim i modernim projektovanjem zgrade postignut je odličan odnos komfora i korisne površine stanova, a  da je pri tom istovremeno postignut dopadljiv spoljnji izgled zgrade.

Ugrađeni su materijali odličnog kvaliteta. Parket je tipa “tarket parket”, dezen hrast,  PVC stolarija poznatog nemačkog proizvođača  „Hamer”, sa kvalitetnim okovima i aluminijskim roletnama. ​

Kupatila su opremljena kvalitetnim sanitarijama, keramika je uglavnom španska ili italijanska. Tuš-kabine su zidane sa staklenim paravanima. Ogledala i umivaonici sa ormarićima. Vodokotlići su ugradni geberiti. VC šolje su konzolne – zidne.

U kupatilu je instaliran sušač povezan na etažno grejanje. Grejanje stanova je etažnog tipa, (svaki stan ima svoje nezavisno grejanje), kotlovi su novi tip (ugrađeni u zid, tako da ne zauzimaju prostor) na struju.

Odlična demit fasada (17-to gramski stiropor  debljine 10 cm), u kombinaciji sa etažnim grejanjem i aluminijskim radijatorima marke „Global” i odličnom PVC stolarijom, garantuje odlično zagrevanje prostorija uz minimalnu potrošnju struje.

Balkoni i lođe su ograđene sa hromiranom ogradom. Na fasadi je postavljena dekorativna keramika, koja zgradi daje jedinstven izgled, a ujedno povećava termo-zvučnu izolaciju.

Ulazna vrata su masivna-blidirana sa obostranom oblogom od medijapana, što pruža odličnu sigurnost stana, kao i termo-zvučnu izolaciju.

Objekat je povezan na kanalizacionu mrežu.

Do objekta se stiže linijama gradskog prevoza 81 i 707 ( lokacija objekta je između  3. i 4. stanice od ulaska autobusa u naselje Altina iz pravca Zemuna).

Stan kupujete direktno od investitora bez provizije.

Za više informacija možete nas pozvati svakog radnog dana i subotom u vremenu od 09.00 č do 19.00 č.

Ugrinovački put 47B

Pregled slobodnih stanova

Ugrinovački put 47b 

Call Now Button