Земун – Алтина Емила Затопека 12а
Површина:

51,98 м²

Цена стана:

46,800 €

Статус стана:

стан бр. 30 у продаји

Галерија

О ПРОЈЕКТУ

Реч је о згради спратности Пр + I, II, i III спрат + поткровље.

Квалитетним и модерним пројектовањем зграде постигнута је макцимална корисна и конфорна површина станова, са пуно природног  осветљења, а при том је истовремено постигнут веома допадљив спољњи изглед зграде.

Уграђени су материјали одличног квалитета. Паркет је храстов 1. класе, ПВЦ столарија познатог немачког произвођача  „Thyssen”, са квалитетним оковима и алуминијским ролетнама. ​

Такође је уграђена квалитетна шпанска или италијанска керамика. Купатила су опремљена квалитетним санитаријама, уграђене су туш-кабине, лавабо са ормарићем и огледало са ормарићем.

У купатилу је инсталиран сушач повезан на етажно грејање.

Грејање станова је етажног типа, (сваки стан има своје независно грејање), котлови су на струју .

Посебно наглашавамо да је израђена одлична демит фасада (17-то грамски стиропор фирме  „Austrotherm” дебљине 10 цм), што у комбинацији са етажним грејањем и алуминијским радијаторима марке „Global” и одличном ПВЦ столаријом, гарантује одлично загревање просторија уз минималну потрошњу струје.

Балкони и лође су ограђене са хромираном нерђајућом оградом, а парапети су обложени плочама од мермера.

На фасади је постављена декоративна керамика, која згради даје јединствен изглед, а уједно повећава термо-звучну изолацију.

Улазна врата су масивна-блидирана са обостраном облогом од медијапана, што пружа одличну сигурност стана, као и термо-звучну изолацију.

До зграде се стиже линијама градског превоза  81 i 81 Л. Зграда је удаљена од аутобуске станице и првог маркета 150 метара.

Стан купујете директно од инвеститора без провизије.

Станови су у поступку легализације, нема ПДВ – инвеститор је физичко лице.

Куповина на кредит није могућа док се не заврши процес легализације и док се станови не укњиже.

За више информација можете нас позвати сваког дана у времену од 09.00 ч до 19.00 ч.

Call Now Button