ОБЈЕКАТ: УГРИНОВАЧКИ ПУТ 47 Б

О ПРОЈЕКТУ

Објекат спратности: Приземље + 4 спрата.

Квалитетним и модерним пројектовањем зграде постигнута је макцимална корисна и конфорна површина станова, са пуно природног  осветљења, а при том је истовремено постигнут веома допадљив спољњи изглед зграде.

Уграђени су материјали одличног квалитета. Паркет је храстов 1. класе, ПВЦ столарија познатог немачког произвођача  „Hamer”, са квалитетним оковима и алуминијским ролетнама. ​

Купатила су опремљена квалитетним санитаријама, квалитетном шпанском или италијанском керамиком. Туш-кабине су зидане са стакленим параванима Купатиа имају лавабо са ормарићем и огледало са ормарићем. Водокотлићи су уградни геберити. ВЦ шоље су конзолне - зидне.

У купатилу је инсталиран сушач повезан на етажно грејање. Грејање станова је етажног типа, (сваки стан има своје независно грејање), котлови су нови тип (уграђени у зид, тако да не заузимају простор) на струју.

Посебно наглашавамо да је израђена одлична демит фасада (17-то грамски стиропор фирме  „Austrotherm” дебљине 10 цм), што у комбинацији са етажним грејањем и алуминијским радијаторима марке „Global” и одличном ПВЦ столаријом, гарантује одлично загревање просторија уз минималну потрошњу струје.

Балкони и лође су ограђене са хромираном нерђајућом оградом. На фасади је постављена декоративна керамика, која згради даје јединствен изглед, а уједно повећава термо-звучну изолацију.

Улазна врата су масивна-блидирана са обостраном облогом од медијапана, што пружа одличну сигурност стана, као и термо-звучну изолацију.

Објекат је повезан на канализациону мрежу.

До објекта се стиже линијама градског превоза 81 i 707 ( локација објекта је између  3. и 4. станице од уласка аутобуса у насеље Алтина из правца Земуна).

Стан купујете директно од инвеститора без провизије.

Станови су у поступку легализације.

Куповина на кредит није могућа док се не заврши процес легализације и док се станови не укњиже.

За више информација можете нас позвати сваког дана у времену од 09.00 ч до 19.00 ч.

Усељиво до краја октобра 2019. године.

Цена станова :

Улаз „ Б”  1.050 €/м²

Улаз „А”   1.100 €/м²

+ трошак легализације

Позовите сада

 + 381 62 265-707

ПРЕГЛЕД СЛОБОДНИХ СТАНОВА

Приземље
54,73 м² - 60.203 €
40,78 м² - 44.858 €
III спрат
55,69 м² - 58.474 €

ПОЈЕДИНАЧНИ ПРИКАЗ СТАНОВА

ПРЕГЛЕД СТАНОВА ПО ЕТАЖАМА

Приземље

1. спрат

2. спрат

3. спрат

4. спрат

Галерија фотографија

Локација објекта- мапа

Позовите сада

 + 381 62 265-707

Стране